Strona wykorzystuje pliki cookies, jeśli wyrażasz zgodę na używanie cookies, zostaną one zapisane w pamięci twojej przeglądarki. W przypadku nie wyrażenia zgody nie jesteśmy w stanie zagwarantować pełnej funkcjonalności strony!

"K i M" z siedzibą w Czarnkowiu /k. Połczyna Zdroju,

specjalizuje się w przetwórstwie ryb morskich i słodkowodnych oraz ich sprzedaży na rynku europejskim i aktualnie na polskim. Konfekcja,...

Towary handlowe – mrożone – to ryby całe, tusze, filety i porcje. Aby uzyskać aktualną ofertę prosimy o kon...

Rybka na obiad, śniadanie czy przyjęcie - znajdziesz tutaj przepisy na każdą okazję!

...

Oferta

Towary handlowe – mrożone – to ryby całe, tusze, filety i porcje. Aby uzyskać aktualną ofertę prosimy o kontakt.



Czarniak
(łac. Polachius virens, ang. Saithe)
Pochodzenie: Morze Północne

  • Czarniak tusze SHP
  • Czarniak filety bez skóry IQF
  • Czarniak filety bez skóry SHP
  • Czarniak filet b/skóry porcje IQF
  • Czarniak kostka mielona

Halibut
(łac. Hippoglossus hippoglossus, Reinhardtius hippoglossoides, ang. Halibut)
Pochodzenie: Ocean Atlantycki, Morze Norweskie

  • Halibut filety bez skóry
  • Halibut filety z/skórą
  • Halibut tusze

Morszczuk
(łac. Merlucius merlucius, ang. Hake)
Pochodzenie: Płn.-Wsch. Atlantyk

  • Morszczuk tusze SHP, IQF
  • Filety z morszczuka bez skóry SHP
  • Filety z morszczuka bez skóry IQF

Mintaj
(łac. Theragra chalcogramma, ang. Alaska Pollack)
Pochodzenie: Północny Pacyfik, Morze Beringa

  • Filety z mintaja bez skóry SHP, IQF
  • Tusze z mintaja SHP, IQF

Miruna
(łac. Macruronus magellanicus, ang. Hoki)
Pochodzenie: Atlantyk Płd. i Środkowy, Pacyfik

  • Filety z miruny bez skóry SHP, IQF
  • Filety z miruny ze skórą IQF, SHP
  • Tusze z miruny IQF

Nototenia
(łac. Patagonian ramsai, ang. Nototenia)
Pochodzenie: wody Antarktyki

  • Tusze z nototenii IQF
  • Tusze z nototenii SHP

Sandacz
(łac.Stizostedion lucioperca, tttang. Pike perch)
Pochodzenie: europejskie wody śródlądowe

  • Filety z sandacza ze skórą IQF

Karmazyn atlantycki
(łac. Sebastes marinus, ang. Redfish)
Pochodzenie: Atlantyk

  • Karmazyn filety bez skóry IQF
  • Karmazyn filety ze skórą IQF
  • Tusze z karmazyna blok

Okoń jeziorowy
(łac. Perca fluviatilis, ang. European perch)
Pochodzenie: Europa z wyjątkiem Półwyspu Iberyjskiego, północnej Szkocji, zachodniej Skandynawii, południowych i środkowych Włoch i zachodniej części Bałkanów oraz Azja aż do Kołymy.

  • Filet bez skóry

Łosoś atlantycki
(łac. Salmo salar, ang.Salmon)
Pochodzenie: Płn. Atlantyk, europejskie wody śródlądowe, również produkt akwakultury (Norwegia)

  • Łosoś patroszony z głową
  • Filety
  • Steki
  • Ogony
  • Brzuszki

Rekin
(łac. Prionace glauca, ang. Blue Shark)
Pochodzenie: Atlantyk Płn, Śr., Płd, Pacyfik, Ocean Indyjski

  • Steki z rekina
  • Filety bez skóry IQF

Zębacz
(łac. Anarhichas lupus, ang. Atlantic wolffish)
Pochodzenie: Atlantyk Płn. i wody przyległe

  • Policzki
  • Filety
  • Filety bez skóry

Sielawa
(łac. Coregonus albula, ang. Vendace, European cisco)
Pochodzenie: jeziora w zlewisku Morza Bałtyckiego, dorzecze górnej Wołgi, Anglia, Szkocja

  • Sielawa patroszona

Pstrąg
(łac. Salvelinus fontinalis, ang. Trout)
Pochodzenie: wody słodkie o bystrym prądzie, zwłaszcza górne odcinki rzek

  • Pstrąg patroszony